Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar   <    Postbus 101, 6900 AC Zevenaar   <   Telefoon (0316) 34 01 71   <   E-mail info@technischbureaukamping.nl
<
<
<
<
<

Installaties spelen een steeds belangrijkere rol in de bouwprojecten. Dat vereist een gedegen projectmanagement. Iemand die continue de vinger aan de pols houdt, tijdig bijstuurt en er voor zorgt dat het project binnen de afgesproken tijd en budget wordt uitgevoerd. Met kennis op het gebied van projectmanagement en gebouwgebonden installaties, is TBK daarvoor de aangewezen partij.

 

Projectmanagement van Technisch Bureau Kamping is:

 

Voor de uitvoerende partijen fungeert TBK als het eerste aanspreekpunt namens de opdrachtgever. Bij TBK geeft u het project in vertrouwde handen. Onze kennis en ervaring op het gebied van gebouwgebonden installaties zorgen voor een project dat wordt uitgevoerd binnen de gestelde tijd en kosten.  Hoewel u zich niet dagelijks hoeft bezig te houden met het project, vindt er vanzelfsprekend regelmatig afstemming plaats over de voortgang.

 

Hoe goed een project ook is voorbereid, er kunnen altijd onvoorziene omstandigheden zijn die er voor zorgen dat een project uitloopt of dat er meer tijd in het projectmanagement gaat zitten dan begroot is. Dat is een risico dat TBK incalculeert. Besteedt u het projectmanagement uit aan TBK? Dan weet u zeker dat die kosten niet hoger zullen worden dan begroot.

 

Wilt u uw project graag in goede banen leiden? Neemt u dan contact op met TBK voor een oriënterend gesprek.

 

Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar   <    Postbus 101, 6900 AC Zevenaar   <   Telefoon (0316) 34 01 71   <   E-mail info@technischbureaukamping.nl